Ilustratīvs attēls

Iesaka pirtniece un astroloģe Kristīne Vallere 0


Esmu apvienojusi astroloģes praksi ar pirtniecību, tās viena otru harmoniski papildina. Tā kā pirtī nākas iet gandrīz katru dienu, ar prieku veicu dažādus novērojumus.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Lasīt citas ziņas

Pareizi izvēloties pirtī iešanas laiku un piemērotos augus, izdodas transformēt dažādus saspī-ējumus arī mentālā, dvēseliskā līmenī. Kā galvenais pirts aizgādnis tiek akcentēts Mēness, tomēr pēc vairāku gadu vērojumiem uzdrošinos apgalvot, ka Mēness fāzei ir tikai daļēja ietekme.

Pirts ir mitra, tumša, silta vide, kur aktivējas svīšana – tas atbilst Mēness valdošajām īpašībām. Tātad Mēnesi piedien ņemt vērā, ja pirtī iet vakarā vai naktī, ja ir vajadzība aktivēt iekšējos ūdeņus – limfātisko sistēmu, sievišķos procesus, atbrīvoties no stresa, depresijas. Vakara pirts ir relaksējoša, nomierinoša un piemērota miega uzlabošanai un atpūtai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visspēcīgākā ir tā Mēness diena, kāda pēc Mēness kalen-dāra ir bijusi katra cilvēka dzimšanas brīdī. Ja šī Mēness diena sakrīt ar horoskopa zīmi, tas ir vislabākais pirts vakars. Piemēram: esmu dzimusi jauna Mēness 2. dienā, Skorpiona zīmē. Tātad, ja pēc kalendāra ir 2. Mēness diena un Skorpions, man tas ir labākais laiks, kad iet vakara pirtī.

Taču dienas pirts ir daudz spēcīgāka un iedarbīgāka. Dienā valda Saule, tā palīdz gan atgūt spēkus, gan uzsākt jaunus procesus dzīvē, sākot no atveseļošanās līdz jaunām karjeras iespējām. Atkal darbojas tas pats princips – jāņem vērā cilvēka dzimšanas diena pēc Saules kalendāra (Saules dienu var noskaidrot gan pie astrologa, gan atrast informāciju virtuālajā vidē).

Vēl vērts ņemt vērā dzimšanas dienas datumu. Viss darbojas spēcīgāk ap dzimšanas dienas laiku. Ja iepriekšējais gads bijis ne visai veiksmīgs, jāizmanto 4. vai 2. diena pirms dzimšanas dienas. Ja ir vēlme ko mainīt – vislabākais laiks ir dzimšanas dienas rīts. Vēl gana laba ir 4., 8. un 12. diena pēc dzimšanas dienas.

Ja sagadās, ka Mēness vai Saule savienojas ar natālās (dzimšanas) kartes Plūtonu, tā ir ekskluzīva diena pirts procedūrām. Plūtons ir atdzimšanas, dziedināšanas un dziļas transformācijas valdnieks.

Gana labi iet pirtī katru nedēļu vai ik pēc divām nedēļām. Taču tajā laikā, kad Saule un Mēness ir izgājis savu ciklu – tā ir apmēram viena kalendārā mēneša robežās –, der veikt nopietnāku pirts rituālu, lai jauno ciklu uzsāktu ar tīru miesu un garu.

Raksts no “Lauku Avīzes” tematiskā izdevuma “Pirts: praktiski un dziedinoši”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.