FOTO: @edamskaisti/Facebook

Biezpiena kraukšķīši ar kanēļa garoziņu, kuri smaržo pēc bērnības! 0

Vienkārši, maigi un aromātiski cepumi ar biezpienu un kanēļa glazūru. Ideāli pie piemēroti kā uzkoda pie tējas vai kafijas! Recepte no @edamskaisti.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
1. 180 g biezpiena
2. 180 g miltu
3. 100 g sviesta
4. 2 ēdamkarotes cukura
5. Tējkarote vaniļas cukura
6. Šķipsniņa sāls

Glazūra – cukurs ar kanēli

Pagatavošana:
1. Biezpienu sajauc ar miltiem, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un mīkstu sviestu. Samīca līdz viendabīgai mīklas konsistencei, ietin pārtikas plēvē, atdzesē ledusskapī 30 – 60 minūtes.
2. Gatavo mīklu izrullē, izspiež formiņu, apviļā glazūrā, saloka uz pusēm, atkal uz pusēm un cep 18 – 20 minūtes 175 grādos (līdz zeltainas).

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.