FOTO: @edamskaisti/Facebook

Biezpiena kraukšķīši ar kanēļa garoziņu, kuri smaržo pēc bērnības! 0

Vienkārši, maigi un aromātiski cepumi ar biezpienu un kanēļa glazūru. Ideāli pie piemēroti kā uzkoda pie tējas vai kafijas! Recepte no @edamskaisti.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
1. 180 g biezpiena
2. 180 g miltu
3. 100 g sviesta
4. 2 ēdamkarotes cukura
5. Tējkarote vaniļas cukura
6. Šķipsniņa sāls

Glazūra – cukurs ar kanēli

Pagatavošana:
1. Biezpienu sajauc ar miltiem, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un mīkstu sviestu. Samīca līdz viendabīgai mīklas konsistencei, ietin pārtikas plēvē, atdzesē ledusskapī 30 – 60 minūtes.
2. Gatavo mīklu izrullē, izspiež formiņu, apviļā glazūrā, saloka uz pusēm, atkal uz pusēm un cep 18 – 20 minūtes 175 grādos (līdz zeltainas).

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.