Jāskatās arī zvaigznēs 0


“Bērni nāk īstajā laikā un īstajiem vecākiem. Ja pašreizējā brīdī neesam viņus pelnījuši, tad nevaram dabūt,” uzskata Māra Zumente.

Reklāma
Reklāma
Pasaule visdrīzāk tomēr ir plakana – astrofiziķis izpētījis zemi visaugstākajā precizitātes līmenī
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Lasīt citas ziņas

Ārste novērojusi, ka mazuļi visbiežāk piesakās negaidīti. Ja vecāki noteikti grib Lauvu un nekādā gadījumā Svarus, daba ne vienmēr viņiem palīdz. Bieži vien pāri vēlas mazuli tāpēc, ka apkārtējie to gaida, un ir gatavi veikt visdažādākos izmeklējumus, doties uz mākslīgo apaugļošanu, taču patiesībā dažādu iemeslu dēļ paši pēcnācēju negrib, jo, piemēram, saprot, ka tad pasliktināsies ģimenes materiālā situācija. Nereti partneriem nav drošības sajūtas vienam par otru un jau tāpat ir pārāk liela atbildības nasta. Arī psihoterapeiti, strādājot ar pāriem, nereti atzīst, ka bērnu viņiem pagaidām nevajadzētu. Protams, dakteriem ir grūti pateikt, ka varbūt vēl nevajag steigties, jo sievietes auglība gadu gaitā mazinās.

“Reizēm sūtu pacientes pie astrologa, it īpaši, veicot mākslīgo apaugļošanu. Tiesa, zvaigznes var būt sastājušās tā, ka bērna ieņemšana nav iespējama. Gadās, ka speciālists, paskatoties astroloģiskajās kartēs, atzīst, ka ar pašreizējo partneri mazulis nesanāks,” stāsta ginekoloģe.

CITI ŠOBRĪD LASA

Novērojumi liecina, ka ovulācija labāk notiek augoša Mēness fāzē. Sievietes ir auglīgākas arī vasaras un ziemas saulgriežos.

Kā vēl var ārstēt neauglību

Atbrīvot nospiestus olvadus un uzlabot dzemdes apasiņošanu palīdz ginekoloģiskā masāža.

Asinsrites aktivizēšanai mazajā iegurnī noder tā sauktais iegurņa fitness.

Lāzerterapija palīdz stiprināt imunitāti, uzlabot dzimumorgānu apasiņošanu un olvadu kustīgumu, novērst sīkus saaugumus.

Lai ārstētu ginekoloģiskus iekaisumus un stimulētu ovulāciju, sena un pārbaudīta metode ir dūņu terapija. Tiesa, tā nav piemērota katrai sievietei, turklāt Latvijā to neauglības ārstēšanai plaši neizmanto.

Var noderēt dažādas alternatīvās medicīnas metodes – ājurvēda, homeopātija, akupunktūra, deju, mūzikas un mākslas terapija.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.