Burkānu maska 0


Burkānu maska ir ļoti veselīga taukainai un piņņainai ādai. Uz rīves sarīvētu burkānu sajauc ar olas dzeltenumu, pievieno pa tējkarotei augu eļļas un auzu miltus. Masu uzklāj sejai un kaklam un pēc 15 minūtēm nomazgā ar ūdeni. Starp citu, burkānu maska palīdz saglabāt iedegumu.

Reklāma
Reklāma

Spinātu maska

RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 10
Lasīt citas ziņas

Spinātu maska palīdz nomierināt sakairinātu ādu. Sīki sakapātas spinātu lapas novāra nesālītā ūdenī vai pienā, izklāj uz marles salvetes un uzliek sejai un kaklam. Pēc 10 minūtēm masku noņem un seju un kaklu noslauka ar losjonu.

Biešu maska

Biešu maska palīdz uzlabot sejas krāsu (satraukumam nav pamata – seja sarkana kā biete nepaliks). Vaigus un kaklu norīvē ar bietes gabaliņu, bet pēc tam uzziež plānu kārtiņu krēma. Pēc 10 minūtēm krēmu ar salveti noslauka.

Skābēto kāpostu maska

CITI ŠOBRĪD LASA

Skābēto kāpostu maska sašaurina poras un mīkstina ādu. Runā, ka šo masku ļoti iecienījušas parīzietes, lai gan tikpat labi iespējams, ka tās ir tikai baumas. 100 g skābētu kāpostu vienmērīgi uzklāj sejai, tikai jāseko, lai sula neiekļūtu acīs. Pēc 10 minūtēm seju nomazgā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.