Foto-LETA/AFP

Piektais aizliegums 3

Centies izvairīties no asiem stūriem mājoklī. Mēbeles ar izvirzītiem stūriem jānovieto tā, lai stūri būtu vērsti tukšā telpā, bet nevis iepretī tavai darba vai atpūtas vietai. Negatīvo enerģiju veicina arī piekarami plaukti, tāpēc to stūrus svarīgi noapaļot vai nomaskēt, piemēram, ar amuletu no krellītēm un monētām.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 20
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns 32
Lasīt citas ziņas

Sestais aizliegums
Vannas istabai un tualetei vienmēr jābūt ļoti tīrai. Regulāra tīrīšana un aizvērtas durvis palīdzēs uzturēt mājās omulību un komfortu. Ja tev ir mājdzīvnieks, kura vieta ir šajās telpās, izmanto iebūvētās durtiņas, bet neatstāj durvis atvērtas.

Septītais aizliegums
Regulāri vēdini telpas. Jo biežāk turēsi logus un vēdlodziņus atvērtus, jo biežāk atjaunosies mājas enerģētika. Lai nesaaukstētos, vēdini māju, kamēr esi izgājis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Astotais aizliegums
Pareiza darba vietas organizācija palīdzēs visu paveikt produktīvāk. Jāsēž ar muguru pret vienlaidu sienu bez logiem un durvīm. Sliktākajā gadījumā logus vai durvis var aizklāt tā, lai tava aizmugura neciestu no enerģijas aizplūšanas. Raugies, lai uz galda nebūtu lieku priekšmetu, tad būs vieglāk koncentrēties un varēsi paveikt vairāk.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.