Foto – Marta Purmale

Smelt enerģiju kantrimūzikā 3

Atceros, visi bērni skrien pa kalniņiem, dauzās pa āru, bet es stundām ilgi spēlēju klavieres. Man patika spēlēt, tomēr noraudāju arī pa krokodila asarai.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kas “svilina taukus” un paātrina vielmaiņu
Krimināls
“Viens no bērniem pēkšņi kļuva apātisks, neierasti neaktīvs…” Mārupes pamatskolā 1. klases skolnieks saindējies ar morfija/opiātu grupas medikamentiem
Kokteilis
7 datumi, kuros dzimuši izredzētie: visticamāk, viņi nenojauš par kādu apslēptu talantu 7
Lasīt citas ziņas

Pabeidzu Liepājas mūzikas koledžas klavieru klasi. Esmu klavierskolotāja, koncertmeistare. Astoņus gadus strādāju par mūzikas pedagoģi Nīcā un Rucavā. Darbs man ļoti patika, arī bērni sauca par labāko skolotāju. Tomēr, strādājot pusotras slodzes, nevarēju uzturēt divus bērnus un samaksāt par dzīvokli. Pēc tam biju dažādos darbos – grāmatvede ostā, pārdevēja apģērbu veikalā, strādāju pat gaļas veikalā par datoroperatori, ievadīju pavadzīmes. Man patīk klabināt datortaustiņus – tas līdzinās klavieru spēlēšanai. Tomēr mans galvenais aicinājums un prieks ir dziedāšana, kantrimūzika. Kad sāku dziedāt, drīz vien tapa skaidrs, kam mans balss tembrs visvairāk piemērots. Tagad sevi varu iedomāties tikai kantrimūzikā. Neviens cits žanrs – ne džezs, ne blūzs, ne bosanova – nav tik tuvs. Kantri varu klausīties visu diennakti, neapnīk. Šī mūzika sniedz pozitīvu enerģiju.

Braukt laika vilcienā

Kādu laiku dziedāju kopā ar Emburgas zēniem, bet nesen ar grupas solistu un ģitāristu Aldi Rulli izveidojām jaunu projektu. Muzicējam duetā kopā ar pavadošo grupu. Izvēlējāmies nosaukumu Time train – laika vilciens. Kantrimūzikā ir tāds žanrs train, kustīga autobraucēju mūzika. Man treini ļoti patīk. Tā radās grupas nosaukums. Tajā iekodēta arī filozofiska doma – laiks steidzas, mēs tam līdzi.

CITI ŠOBRĪD LASA
Jūlijā ar Time train uzstāsimies Tukuma rožu svētkos. Re, atkal rozes! Tās mani visur pavada. Vēl šovasar būs lielkoncerti 5 kantrizvaigznes. Došos koncertēt novados kopā ar Aldi Rulli, Aigaru Pomaskovu no Tālbraucējiem, Edvīnu Baueru no The Rhythm Express un kādu, kura vārdu vēl neizpaudīšu.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.