Mīlestības horoskops Vērsim 2017. gadam 2

Ugunīgā Gaiļa gads iezīmēsies ar emocionāliem, jutekliskiem un dvēseliskiem pārdzīvojumiem privātajā dzīvē. Emocionālu pacēlumu izjutīs par tie Vērša zīmes pārstāvji, kuriem jau ir ilglaicīgas attiecības. Jums izdosies paskatīties uz partneri ar jaunām acīm, sirdī atkal atmodīsies pirmā randiņa romantika.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem pieciem gadiem, tevī slēpjas potenciāls kļūt par ģēniju
Kokteilis
Juris Žagars atklāj vīrieša lietošanas instrukciju: “Nevajag visu laiku psihot kā trakam ezim!” 20
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek 40
Lasīt citas ziņas

2017. gada pēdējais ceturksnis gan prasa piesardzību: pārliecība par savu pievilcību un spējš emocionāls pacēlums var veicināt sānsoļus. Bēdz no šīm domām – laimi un apmierinājumu neiegūsi, bet nesaprašanās ar mīļoto var izraisīt neatgriezeniskas sekas.

Vientuļie Vērši jau no gada pirmajām dienām var iegūt iespēju veidot romantiskas attiecības. Pat ja tās nenoslēgsies dzimtsarakstu nodaļā, kopā pavadītās dienas paliks spilgtā atmiņā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izvērtējot ilglaicīga partnera kandidātus, Vērši var pilnībā paļauties uz savu iekšējo izjūtu – mirkļa aizraušanos no nopietnām jūtām izdosies atšķirt bez problēmām

Iespējams, partneris būs vecāks un materiāli nodrošinātāks. Esi gatavs saistīties laulības saitēm? Droši ej uz šī mērķa īstenošanu. Vērsim, kas pieņēmis lēmumu un gatavs to īstenot, ir neiespējami atteikt!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.