4. Staigājiet ar kājām regulāri 0

Pieņemiet par likumu staigāt kājām darba dienās vismaz pa stundai, brīvdienās vairāks stundas. Ja izvēlieties nūjošanu, nodarboties vajadzētu ne mazāk par 50 minūtēm dienā, 2 – 3 reizes nedēļā. „ Treniņi no rītiem uzlādē ar enerģiju, bet vakarā nosit apetīti, bet pozitīvi ietekmē nervu sistēmu. Galvenais – trenēties regulāri „ – atgādina mūsu eksperte.

Reklāma
Reklāma

5. Saregulējiet ēšanu

Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Lasīt citas ziņas

Nekādas slodzes jums nepalīdzēs notievēt, ja regulāri pieēdīsieties uz nakti, un lielos daudzumos ēdīsiet treknu, saldu un miltainu. Centieties savu uzturu veidot veselīgu, ēdiet dārzeņus, zivis, liesu gaļu, vistu, bet ne pusfabrikātus un desas, atsakieties no majonēzes. „ Vēlams 1 stundu pirms un 2 stundas pēc treniņa neēst. Un treniņa dienā izvairīties no salda, taukaina un miltaina”, – brīdina Anastasija Poļetajeva. Ja uzreiz pēc pastaigas jutīsiet lielu izsalkumu, apēdiet nedaudz vārītas vistas gaļu vai biezpienu ar svaigiem dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.