Foto: Shutterstock.com

Atvadu seksa mērķi 0


Mierinājums

Daudzi vīrieši saka, ka uz šķiršanās sliekšņa dalījuši gultu ar sievieti, lai viņu mierinātu. Šādā situācijā izpaužas viņu egoisms, nedomājot par sievietes jūtām. Iespējams, viņai jau tā ir grūti šķirties, bet sekss – tas ir solis atpakaļ.

Reklāma
Reklāma
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Vājās sievietes arī kļūdās: pazemojas, raud, apelē pie žēluma. Ir sievietes, kuras cer atvadu seksa laikā ieņemt bērnu, speciāli skaita dienas un tad pavedina partneri. Tā ir milzīga kļūda! Bērni ir nopietns dzīves pavērsiens. Dzemdēt, lai piesaistītu vīrieti, kurš tevi nemīl, gan nevajadzētu.

Žēlsirdības akts

Atvadu sekss tiek izmantots kā atteikums turpināt attiecības un pat kā pateicība. Ja mīlestība bija vienpusēja, ar seksu partneris pateicas par labo attieksmi. Bet tas, kurš grib šķirties, mīlējas, lai ātrāk atvadītos: “Vienosimies, ka es tev pievērsīšu uzmanību un dāvināšu šo nakti, bet pēc tam tu par mani aizmirsīsi.” Tas ir savdabīgs žēlsirdības akts, maza dāvana pielūdzējam. Bet katrs izlemj pats, pazemoties un pieņemt tādu “dāvanu” vai sūtīt partneri kaut kur tālu prom.

CITI ŠOBRĪD LASA

Psihologa padoms! Atceries, ka esi cilvēks, nevienam nav tiesības kontrolēt tavu dzīvi un jūtas. Tev pateica “nē”. Viss! Nomierinies, pieņem to. Sekss vairs nespēj neko atrisināt, pat tad, ja tas būs vissatriecošākais.

Nežēlīga atriebība

Pretīgs un amorāls motīvs ir sekss atriebjoties. To bieži izmanto sievietes, kad vīrietis iemīlas citā un nolemj pamest viņu. Sieviete dabū mīļoto gultā un speciāli kož, skrāpē, atstāj uz kakla zilumus. Varbūt slepeni filmē dzimumaktu, fotografē un nosūta jaunajai simpātijai. No otras puses – ja vīrietis patiešām nolēmis pamest sievieti, ir 100% pārliecināts, ka ar to otru viņam būs labāk, viņš nekad neuzdrīkstēsies ko tādu kā pārgulēt ar bijušo.

Seksologu ieteikumi

Labi padomā. Kāpēc tev nepieciešamas liekas emocijas, satraukums, it īpaši, ja mīlestība ir vienpusēja.

Nemēģini analizēt seksu. Tas notika, jā, nu un tad? Labāk izmet notikušo no galvas.

Ar seksu nevienu neatgriezīsi. Vīrietis uztver dzimumaktu daudz vienkāršāk nekā sieviete. Nedomā, ka, ja gultā būsi īpaši laba, viņš izlems atgriezties.

Nav nepieciešams atkārtot atvadu seksu, tādējādi aizpildot tukšumu dvēselē. Pilnībā sarauj saites ar bijušo, sāc dzīvot no jauna. Ticiet man, atradīsies cilvēks, ar kuru jutīsies mīlēts(-a).

Negaidi no seksa attiecību turpināšanos. Ņem vērā, ka tā bija emocionāla izlādēšanās, erotisks piedzīvojums, bet nekas vairāk.

Esi gudrāks un viltīgāks! Nav vērts tērēt savu dzīvi tam, kurš sagādā asaras, nepatīkamas emocijas, skandālus. Atrodi cilvēku, ar kuru jutīsies viegli, nepiespiesti, ar kuru tev izaugs spārni. Ja tam tic, viss piepildīsies! Veiksmi!

Avots: medportal.su

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.