
No tematiskās avīzes “Piens un tā produkti”
Karbonādes, Kazdangas siera un kotletes šnicele. Gruntīgas vakariņas! 0
Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu.
Reklāma
Reklāma
Ja tavā vārdā ir kāds no šiem 3 burtiem, tev piemīt kaut kas patiesi īpašs
Sāp un dedzina pakrūtē? 10 pārtikas produkti, kas kaitē kuņģim un veicina kuņģa dedzināšanu
Slimot vairs nebūs tik vienkārši! Veselības ministrija apsver iespēju ieviest prasību darbnespējas lapā obligāti norādīt diagnozi
Panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz šnicele gatava.
Pasniedz ar dārzeņiem vai rīsiem.