Ģimenes ārstam Jānim Stabingim Alūksnes novadā ir divas prakses vietas, tādēļ mājas vizītēs viņš var doties tikai vēlās vakara stundās.
Ģimenes ārstam Jānim Stabingim Alūksnes novadā ir divas prakses vietas, tādēļ mājas vizītēs viņš var doties tikai vēlās vakara stundās.
Foto – Līga Vasiļūna

Uzziņa
 1

Ja radušās šaubas par ārstniecības iestādes vai ārsta darba kvalitāti, jāvēršas Veselības inspekcijā ar iesniegumu, kurā jānorāda: iesniedzēja vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvietas adrese, ārstniecības iestāde un ārstēšanās laiks, kontaktinformācija (e-pasts vai tālrunis).

Reklāma
Reklāma
Krievijas diktators Putins ir gatavs veikt nelielu militāru operāciju pret kādu no Baltijas valstīm
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

Iesniegumam jāpievieno dokumenti, kas varētu būt noderīgi lietas izskatīšanā.

Iesniegums jāiesniedz personiski vai nosūtot pa pastu uz adresi: Klijānu ielā 7, Rīgā, LV-1012, vai aizpildot elektronisku iesniegumu Veselības inspekcijas interneta mājas lapā.

Fakti


CITI ŠOBRĪD LASA

Pacienti, kuriem valsts pilnībā apmaksā ģimenes ār­sta mājas vizīti: bērniem līdz 18 gadu vecumam; I grupas invalīdiem; personām, kurām nepieciešama paliatīvā aprūpe; pacientiem, kuri saņem veselības aprūpi mājās; pacientiem, kuriem nepieciešama ilgstoša plaušu mākslīgā ventilācija.

Pacienti, kuriem jāmaksā 2,85 eiro līdzmaksājums: vecāki par 80 gadiem; pacienti ar gripas saslimšanu gripas epidēmijas laikā; tie, kuri izsaukuši neatliekamo medicīnisko palīdzību, bet nav nogādāti slimnīcā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.