Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”

FOTO. Gardēži, “Tautumeitas” un citi ziemas garšu baudītāji un radītāji aizvadījuši lielāko gastronomijas festivālu Siguldā 18

20. janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinājās lielākais gastronomijas festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Mājas īpašnieki remontdarbu laikā nejauši savā virtuvē atklāj apslēptu mantu
Lasīt citas ziņas

Pasākumā no plkst.12 līdz 16 apmeklētāji bija aicināti izbaudīt labāko Siguldas novada un Rīgas-Gaujas reģiona šefpavāru gatavotos ēdienus.

Ziemas izaicinājumā, kas notika jau sesto reizi, piedalījās un uz uguns ēdienus gatavoja šefpavāri no restorāniem “Entresol”, “Ferma”, “Kungu rija” un “Mr. Biskvīts”, Mālpils muižas restorāna, “Hotel Sigulda” restorāna, gastrogrilbāra “Kokos” un Bīriņu pils restorāna.

CITI ŠOBRĪD LASA

Restorānu sarūpētos ēdienus papildināja arī vietējie novada garšu ražotāji – vīna meistari “Zilver dzērienu darītava” un Krimuldas muižas vīni “Cremon”, “Sortus” ogas, “Bliss Gelato” saldējumi, Siguldas “SmartCoffee Roastery” kafija un “DabLab” dabīgās sulas.

Pasākumā uzstājās grupas “Tautumeitas” un “Rahu The Fool”, kā arī dīdžejs Edgars Bercis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.