Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto
Foto: 123RF

Kā būt cilvēkos, neesot drūzmā? 0

Ja nereti raizējies, ka pārlieku maz laika pavadi cilvēkos, tomēr doma par izklaidēšanos pārbāztā bārā vai tev ne pārāk tīkamu cilvēku kompānijā uzdzen šermuļus, izvēlies vienu no zelta vidusceļiem.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 26
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
Lasīt citas ziņas

Piemēram, dodies uz kādu muzeju, apmeklē kino vai sasildies Botāniskā dārza Tropu mājā! Starp citu, arī ierastais gājiens uz tirgu nedēļas nogalē var kļūt par patīkamu piedzīvojumu – dažādu gardumu nobaudīšana un izvēle, kāds ziediņš košākam mājoklim, pakaulēšanās ar pārdevējiem, krāsu un smaržu jūklis un vienlaikus – neviena cilvēka, ar kuru tev būtu obligāti jāaprunājas piespiedu kārtā. Lielisks plāns patīkami pavadītam laikam.

Izkusties

Lai arī kā mūsos dusošais slinkuma velniņš negribētu mūs pārliecināt, ka dīvāna deldēšana ir krietni tīkamāka nodarbe par, piemēram, izskriešanos svaigā gaisā, fiziskās aktivitātes tomēr ir viens no galvenajiem un efektīvākajiem veidiem, kā atjaunot nosēdušās baterijas. Izmēģini jogu, pilates, skriešanu, skvošu vai jebkuru citu sporta veidu, ar ko varēsi nodarboties vienatnē, vienlaikus gūstot kārtīgu devu endorfīnu.

Atbrīvojies no liekajām mantām

CITI ŠOBRĪD LASA

Iespējams, kādai tas šķitīs dīvaini, tomēr liela daļa introvertu cilvēku savu mājokli uzkopj ar prieku, tā atgūstot enerģiju un it kā sakārtojot arī iekšējo pasauli. Ja apzinies, ka piederi šim personības tipam, visticamāk, tavs mājoklis ir tava pils un miera templis vienlaikus, kur jūties vislabāk. Uzkop vidi sev apkārt, atbrīvojies no visa liekā, iededz sveces un vāzēs izkārto svaigus ziedus – prieks par kārtību un mājīgo noskaņu tevi uzmundrinās acumirklī.

“Vairumam cilvēku, kurus pazīstu, mājas uzkopšana sagādā galvassāpes. Man tā, savukārt, ir īsta meditācija. Es ar prieku slauku putekļus, kārtoju plauktus un veicu ģenerāltīrīšanu, piemēram, skapī. Tā kā mājās pavadu daudz laika, man ir būtiski, lai tā būtu kārtīga un apkārtējā vide – harmoniska. Tas ir lielisks enerģijas atjaunošanas un savas iekšējās pasaules sakārtošanas rituāls,” atklāj ergoterapeite Anete (32).
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.