Foto – Shatterstock

  0

Mājas režīms

Daudzi vēlas ārstēties tikai ar dabiskiem līdzekļiem. Kā uzsver Sandra Černišova, tad arī dabiski jāuzvedas – nevis jādodas uz darbu, bet jāievēro mierīgs mājas režīms un jāuzņem daudz šķidruma.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Lasīt citas ziņas

! Reizēm vispirms jāārstē iesnas, jo klepu izraisa gļotas, kas no aizdegunes tek pa rīkles mugurējo sienu, it īpaši naktī.

Gļotādu var mitrināt un mīkstināt ar tvaika inhalācijām, raugoties, lai garaiņi nebūtu pārlieku karsti. Šim nolūkam der ne tikai parasti izmantotā kumelīšu tēja, bet arī viegls sālsūdens vai fizioloģiskais šķīdums.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstas kāju vanniņas, sinepju un piparu plāksteri paplašinās asinsvadus, uzlabos asinsriti un mobilizēs organisma aizsargspēkus, taču sildošas procedūras nav ieteicamas, ja ķermeņa temperatūra pārsniedz +37,5 °C.

Sandra Černišova daudzu iecienīto karsta piena un medus kombināciju atzīst par pārāk smagu gremošanas sistēmai. Labāk šos produktus lietot atsevišķi. Turklāt dzērienam nevajadzētu būt pārlieku karstam, lai nekairinātu elpceļu gļotādu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.