Kopā ar simtiem tūkstošu bēgļu Eiropā ieplūst neskaitāmi “Daesh” kaujinieki 12

Milzīgo patvēruma meklētāju straumju ietekmē radusies ne viena vien sazvērestību teorija. Lai radītu jukas Eiropas Savienībā, to organizēšanā milzīgas summas ieguldot ASV un Krievija, kura tādēļ atbalstot Sīrijas prezidentu Bašaru al Asadu. Bagātie arābi vēlas uzspiest islāmu, bet “Daesh” – iesūta teroristus.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Pērn daudzi jauni sīrieši bēga, jo Asads uzsāka rezervistu iesaukšanu armijā, vienlaikus valdība atviegloja izceļošanu. Teju četri miljoni bēgļu ir apmetušies tuvajās valstīs, taču Turcijā dzīve ir visai nožēlojama. Tādēļ cilvēki centās nokļūt tobrīd draudzīgi noskaņotajā Eiropā. To, vai un cik plaši bēgļus izmanto “Daesh”, jādomā, uzzināsim vien pēc kāda laika.

“Pašlaik nozīmīgākos informatīvos draudus Latvijai kā NATO dalībvalstij rada Krievija, pieaug arī “Daesh” propagandas loma. Propagandas mērķis mūsdienās ne vienmēr ir pārliecināt par savas idejas pārākumu, bet gan maldināt, radīt apjukumu un neziņu. Ja cilvēki spēj kritiski izvērtēt notikumus, apdraudējums ievērojami samazinās,” uzskata NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.