Klusināt vibrējošo stīgu 0


Maija Kantore lūdz iztēloties mūzikas instrumenta stīgu – ja stingrāk piesit, stīga vibrē. Taču, pieliekot pirkstu, vibrācija rimstas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
Lasīt citas ziņas

“Cilvēks ir kā šī stīga, kas vibrē kāda iemesla izraisītā frekvencē, bet reiki ir pirksts, kas atdod mieru. Reiki frekvence palīdz harmonizēties, ja ir iekšējās sāpes, pārdzīvojumi, nepārtraukts stress vai kas cits. Nav jāmeklē dziednieks vai psihologs, var strādāt pats ar sevi.

Reiki iesaka dzīvot, par pamatu ņemot piecus svarīgus principus. Esi miera osta ikvienam. Esi prieka avots ik dienu. Cieni vecākus, skolotājus un līdzcilvēkus. Godīgi pelni savu dienišķo maizi. Esi pateicīgs par visu, kas tev dots. Šie principi nes līdzi izpratni, ko mainīt. Piemēram, lai varētu būt miera osta, no apziņas jāizravē bailes. Lai kļūtu par prieka avotu, jātiek vaļā no agresivitātes. Lai varētu citus cienīt, jāatbrīvojas no aizvainojuma jūtām. Lai godīgi pelnītu savu maizi, nedrīkst melot.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Reiki mēs sakām arī šādi: mana sirds saklausa tavu sirdi. Tieši tāpēc reiki būtu labs palīgs ārstam, skolotājam, ikvienas profesijas pārstāvim, kas ir atbildīgs par cilvēkiem. Ja skolotājs ienāks klasē ar līdzsvarotu enerģiju un domu – mana sirds saklausa tavu sirdi –, bērni to sajutīs. Tāpat katram ārstam novēlu saskatīt vairāk. Ne tikai izpētīt klīnisko izmeklējumu rezultātus un vadīties pēc tiem, bet sajust cilvēku, kuram palīdz. Ir bezgala daudzas prakses, kas saistītas ar cilvēka enerģijas lauku sakārtošanu. Es to dēvētu par nākotnes medicīnu. Arī es, dziedinot ar reiki, ņemu vērā klīniskos izmeklējumus, medicīniskos rādītājus un pēc tam lieku klāt sajusto.”

Maija stāsta, kā reiki frekvencē notiek saslēgšanās ar cilvēka enerģētiskajiem laukiem, visu izlīdzinot pamazām, soli pa solītim. Svarīgi, lai pats cilvēks saprot saslimšanas cēloni un gūst sirdsmieru.

Bieži vien nomoka jautājums: kāpēc ar mani tā notiek? Līdz ar reiki nāk atbilde, jo atveras barjeras, kas traucējušas izprast būtību. It kā kāds no malas būtu pateicis priekšā, kā jārīkojas.

Ar mieru un mīlestību

“Mani baida un man sāp cilvēku biedēšana ar lāstiem, nolādējumu. Bieži vien atnāk un bažīgi prasa: vai tik neesmu nolādēts? Kāpēc tā domājat, vai esat kādam ko nodarījis? Ja tā, ceļš ir skaidrs – saprast, kāpēc šāda situācija radusies, mēģināt ar cilvēku izlīgt, kaut vai domās.

Negatīvā enerģija ir ik uz soļa. Nejauši uzkāp kādam uz kājas, bet tevi nolamā. Viens pēc tam sadrūmst, visu dienu tur sevī nepatīkamo sajūtu, bet otrs pasmaida, atvainojas – un enerģijas sakārtojas. Labāk pasauli pieņemt ar mieru un mīlestību, jo dusmas un citas negatīvās emocijas bremzē šūnu atjaunošanos.

Reiki dod iespēju saskatīt savu problēmu un arī pašam kļūt par dziednieku, protams, ja ir dziednieka svētība, ja lemts iet šo ceļu. Ja ne – noder sevis sakārtošanai un garīgai izaugsmei.”

Rituāls katrai dienai

* Ik dienu paskaties spogulī, pasmaidi sev un saki: es esmu vesels, man nekas nesāp. Saki to klusu vai skaļi, galvenais – viegli un priecīgi, bez saspringuma. Pasaki to vairākas reizes. Šādi ar savu apziņu pozitīvi iedarbojies uz savām šūnām.

Reklāma
Reklāma

* Kad smaidi viegli un brīvi, tas ir kā maza bērna smaids, sasaucas ar Visuma frekvenci, ir kā beznosacījuma mīlestība, pietuvina laimes stāvoklim.

Dzīvo pēc 5 principiem

1. Esi miera osta ikvienam.

2. Esi prieka avots ik dienu.

3. Cieni vecākus, skolotājus un līdzcilvēkus.

4. Godīgi pelni savu dienišķo maizi.

5. Esi pateicīgs par visu, kas tev dots.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.