Foto – LETA

Partijas “Gods kalpot Rīgai” (GKR) priekšsēdētājs, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks aicināja NA, “Vienotību” un Zaļo Zemnieku savienību pašiem nākt un pierādīt, ka viņi var strādāt labāk nekā GKR un “Saskaņa”. 24

“Ģenerāļi sēž krūmos un bīda ierindniekus, un ierindnieki arī nezina, ko darīt, un nevar izdomāt, kurš varētu būs mēra kandidāts pašvaldību vēlēšanās,” pauda Ameriks.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

Pēc viņa vāŗdiem, GKR un “Saskaņas” sadarbība ir veiksmīgi realizējusies, jo nenodarbojas ar publisku “veļas mazgāšanu”.

“Mūsu sadarbības modelis, kas ir izveidojies, pierādījis, ka ir iespējams vienoties par kopēju attīstības vīziju un neiesaistīties lielos publiskos strīdos,” teica Ameriks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņš pauda, ka koalīcijas modelis, kas pastāv valdībā, paredz, ka viena partija savus koalīcijas partnerus redz “baltās čībiņās un septiņas pēdas zem zemes”, un šāds modelis Latvijas iedzīvotājiem nepatīk. Rīgā netiekot realizēta politika, bet gan saimnieciskā darbība, tāpēc tik veiksmīgi esot izdevies realizēt lielu daļu plānu, kas bija pirms iepriekšējās pašvaldību vēlēšanām.

Rīgas kultūras un tautas mākslas centrā “Mazā ģilde” sestdien notiek GKR 5.kongress.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.