Foto – Fotolia

Taču arī tajā gadījumā, ja pakavējamies tikai pie vienas formas, konkrēti – cilvēka, var atrast pietiekami daudz jauna. Vēl līdz gluži nesenam laikam valdīja uzskats, ka cilvēkam piemīt tikai viens domāšanas veids, uz kuru balstoties un izmantojot visu veidu bioelektriskās un ķīmiskās smadzeņu reakcijas, viņš spēj pārveidot fizisko matēriju. Taču visjaunākie domas pētījumi pierādījuši, ka arī cilvēkam raksturīgs nevis tikai viens domāšanas tips, bet tādi ir vairāki, proti, tie ir vairāku atsevišķu tipu apkopojumi, ko nosaka ne tikai “parastā”, bet arī “smalkā” matērija. 0


Visizplatītākais cilvēka domāšanas tips ir tēlaini vārdiskais, mazāk izplatīts – telepātiskais un kosmiskais. Tēlainā domāšana ir ar pārtraukumiem saistīts process. Parastais cilvēks allaž domā diskrēti. Un šādu domāšanu pamato tie jēdzieni, kurus cilvēks apgūst caur tēlu uztveršanu.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 26
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
Lasīt citas ziņas

Tēlainā domāšana ir tā dēvētās piektās cilvēku rases domāšanas mehānisms. Tā atkarīga no indivīda energoķermeņiem un to energouzkrājējiem. Jo augstāk attīstīti energoķermeņi, jo lielāks tajos uzkrājums un jo labāk darbojas tēlainie jēdzieni. Tēlainība palīdz cilvēkam attīstīt viņa jēdzienu matricu. Saņēmis no sadalītāja impulsu, audzēknis transformē to tēlā, izmantojot ciparus. Tādas transformācijas procesā saņēmušas tēlu, fiziskās smadzenes pārveido to šādā secībā: tēls – cipari – burti – vārds. Tēlainā domāšana pieskaitāma zemākajai domāšanas formai.

Telepātija ir citu domu uztveršana no attāluma, to saturiskās jēgas nolasīšana bez skaņām, simboliem un informācijas rakstiskas izteiksmes. Noskaidrots, ka telepātija ir daudzlīmeņu domāšana. Tā balstīta šajā virzienā attīstībā esošās dvēseles iemantotajās īpašībās. Cilvēka telepātija izpaužas kā mentālā apvalka spējas uztvert noteiktas enerģijas frekvences, kuras domāšanas procesā noraida cits cilvēks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cits telepātijas līmenis saistīts ar astrālā apvalka ietekmes rādiusa palielināšanos līdz interesējošajam indivīdam un svešas informācijas nolasīšanai. Augsts telepātijas līmenis balstīts impulsos. Turklāt uz telepātiju spējīgas tikai augstu attīstītas dvēseles. To normālai funkcionēšanai jābūt ļoti labi attīstītam energoķermenim, proti, tam jābūt ar īpašu uzbūvi. Tajā gadījumā, ja indivīds būs apmierināts vien ar astrālo ķermeni, viņš pamatā nolasīs simbolus, shematiskus tēlus, tā būs visnotaļ vāja telepātija.

Augstu attīstīta indivīda jaudīgā potenciāla radītā doma spēj ietekmēt zemākā attīstības līmenī esoša cilvēka vājo potenciālu tādā veidā, ka viņš sāks paklausīgi pildīt svešas pavēles. Telepātiskā iedvešana balstīta augstāka potenciāla dvēseles spējā apspiest vārgāku energopotenciālu. Taču šim nolūkam to starpā jāuztur noteiktas šo dvēseļu jaudas radītāju attiecības.

Telepātiskā domāšana uz Zemes piemīt tikai ļoti nedaudziem cilvēkiem, taču arī tā pieskaitāma domāšanai ar pārtraukumiem jeb diskrētajai domāšanai, proti, tā risinās nevis ar tēlu, bet gan jēdzienu starpniecību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.