Foto – Fotolia/Maksim Denisenko

“Nevarēju sagaidīt, kad tas viss beigsies” 0


Tomēr tā nebija pēdējā reize. Otrā reize, kad Paula atkārtoti pamēģināja narkotikas, bija vasarā pirms pēdējā vidusskolas gada. Tikai šoreiz tā vairs nebija marihuāna, bet gan amfetamīns. Tas notika vienā no daudzajiem vasaras festivāliem. Baltais pulverītis tika uzlikts uz dzīvokļa atslēgām un iešņaukts.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

„Man iedeva ļoti mazu devu. Šoreiz man nebija slikti. Negulēju kādas divas diennaktis. Pēdējo reizi es gulēju ceturtdienas naktī uz piektdienu. Nākamā reize bija svētdienas nakts. Man negribējās ēst. Es varēju izdzert ļoti daudz alkohola, bet absolūti nepiedzēros. Man bija milzu enerģija – dejoju, dziedāju, varēju iet visur viena, man vairs nevajadzēja cilvēkus. Man likās, ka kompānija man vairs nav nepieciešama,” atceras Paula.

Tomēr arī šī nebija meitenes pēdējā reize, kad tika lietotas narkotikas. Pagājušajā gadā, dodoties ceļojumā uz Amsterdamu, Paula no jauna pamēģināja marihuānu, tikai šoreiz apreibinošo kēksiņu sastāvā. Draugi apsēdušies kanāla malā, katrs apēdis savu kēksiņu, un visi kopā devās izbraucienā ar kuģīti. Pēc stundas, kad jaunieši bija nokāpuši no kuģīša, Paula sāka histēriski smieties, smējās par visu, ko ieraudzīja. „Pēc kāda laika man ļoti sagribējās ēst. Atceros, ka tur pārdeva garšīgas vafeles ar Nutella pildījumu. Tajā dienā man tas viss tik ļoti garšoja. Savukārt, nopērkot šīs pašas vafeles nākamajā dienā, garša nešķita vairs tik laba.”

CITI ŠOBRĪD LASA
Esot vēl marihuānas ietekmē, draugi aptuveni divas stundas viens ar otru nav runājuši, tikai gājuši pa ceļu, katrs atradies savā pasaulē. Paula nav varējusi sagaidīt, kad tas viss vienreiz beigsies. Atgriezušās pirmās reizes sajūtas, slikta pašsajūta, apdullums. „Jutu, ka man ir slikti. Iedarbība bija pietiekami ilga, kādas sešas stundas. Es nevarēju sagaidīt brīdi, kad tas viss beigsies,” atceras Paula.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.