
Foto – Shutterstock
Vāverītes, lapsiņas un citi zvēri – vienkārši un gardi formiņcepumi 0
Sastāvdaļas – 1 paciņa margarīna, 3 olas, 1 glāze cukura, 100 g skābā krējuma, 0,5 tējkarotes sodas, milti, vaniļas cukurs.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
Kas sēdētu 7 Latvijas novadu mēra krēslos, ja izvēle būtu mākslīgā intelekta ziņā?
10
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Margarīnu izkausē, pievieno olas, cukuru, krējumu, vaniļas cukuru. Visu labi samaisa, pēc tam pievieno miltus līdz bieza krējuma konsistencei.
Uz mīklas uzliek tējkaroti skāba krējuma.
Krējumā iemaisa sodu, visu kārtīgi samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
Pilda formās, cep gatavas.