Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Uguns stihija: Auns, Lauva, Strēlnieks 0

Auns. Šīs uguns stihijas pārstāvjiem daudz vieglāk ir sasniegt savus mērķus, pateicoties viņu temperamentam un enerģiskumam. Pie visa tā Auni vēl izrādās ļoti spītīgi cilvēki un gatavi konfliktam, ja viņus kaut kas neapmierina. Auniem ir svarīgi, lai apkārtējie viņu saprot, bet, ja tas nenotiek, viņi nolaiž rokas. Panākumu noslēpums Auniem ir savienībā ar Gaisa stihijas zīmēm. Tādā veidā Auns varēs sasniegt savas karjeras virsotnes un finansiālo labklājību, bet viņa otrā pusīte būs viņa galvenais atbalstītājs un iedvesmotājs.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Lauva. Grūti iztēloties vēl spēcīgāku un valdonīgāku zodiaka zīmi nekā Lauva. Lauvām ir raksturīgs izteikts mērķtiecīgums, un viņas ir gatavas salauzt jebkuru šķērsli, kas gadīsies viņām ceļā. Lauvas visvieglāk sasniegs finansiālo labklājību, tieši pateicoties viņu iekšējām īpašībām, bet Uguns stihijas ietekme tikai dod viņiem papildu enerģiju. Lauvas vienmēr spēs pierādīt savu taisnību un jebkurā sacensībā svinēs uzvaru.

Strēlnieks. No visām trim uguns zīmēm, tieši Strēlnieks atšķiras ar bezatbildīgu attieksmi pret naudu. Šajā gadījumā Uguns ietekme drīzāk pasliktina Strēlnieku finansiālo stāvokli. Strēlniekiem ir sarežģīti pieņemt, ka eksistē cilvēki, kuri ir daudz bagātāki par viņiem, it īpaši, ja tādi atrodas viņu tuvumā. Viņi ir spējīgi nopelnīt daudz naudas, bet, visticamāk, to arī ātri iztērēs. Ja Strēlnieki iemācīsies būt daudz ekonomiskāki, atbrīvosies no galvenā savas nabadzības iemesla.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.