Foto – Marta Purmale

Kāpēc negaršo cepts sīpols? 3

Sarma negrasās sist pie krūtīm un apgalvot, ka ir svaigēdāja par visiem 100 punktiem. Par kādiem 90 gan…

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
“Neviens nezina, kā viņu ārstēt…” izmisusi ģimene lūdz sabiedrības atbalstu mazā Roberta ārstēšanai
Lasīt citas ziņas

“Reizēm, ja sakārojas, ieķeru šokolādes gabaliņu vai citu saldumu. Arī kafiju joprojām dzeru. Tas ir darba rituāls, process, lai gan kafijas garša jau sen nevilina.

Reizēm, ciemojoties pie mammas, apēdu kaut ko vārītu vai ceptu. Viesībās paknibinu kūku. Ne tādēļ, ka kārojas, bet cieņas dēļ. Lai pārējie justos labāk.

CITI ŠOBRĪD LASA
Vienreiz gan uznāca traka kāre – sagribējās ceptus sīpolus. Sacepu un metos klāt. Ēdu un domāju – kāpēc tik ļoti tos gribēju?! Garšas sajūtas mainās, ja ilgstoši ēd tikai svaigus dārzeņus un augļus. Tas ir līdzīgi kā pīpmanim, kurš atmet nelāgo ieradumu, – garšas kārpiņas attīrās, ēdienam parādās jaunas, tīkamas nianses.”
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.