Cerības uz suņa nemirstību 9


Liela nozīme sievietes pārliecināšanā bija viņas spēcīgajai saiknei ar savu suni – pitbulterjeru Leonu, kurš bija paņemts no patversmes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Kokteilis
10 iemesli, kāpēc japāņi “nenoresnē” 7
Lasīt citas ziņas

Vīrs Sarmu pārliecinājis, ka suns iepriekšējā dzīvē esot piederējis viņam, abi esot saistīti tūkstošiem gadu, un, ja viņa rīkosies atbilstoši viņa iegribām, Leons iegūs nemirstību un paliks kopā ar sievieti uz mūžīgiem laikiem.

Kāda tuva bijušās uzņēmējas draudzene minējusi, ka Melngailis ir zaudējusi prātu, jo Stranga ietekmē patiešām dedzīgi tic, ka viņas suns dzīvos mūžīgi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pati Melngailis tviterī rakstījusi: “Es mīlu savu suni. Leons man nekad nemelos”.

Tā kā Strangis bija ieguvis kontroli pār sievas prātu, viņš jaucās arī viņas biznesā, un vīra ietekmē Melngailis izņēma vairāk nekā 1,6 miljonus ASV dolāru no uzņēmuma kontiem. Aptuvenas aplēses rāda, ka no šīs summas 1,2 miljonus Strangis ir notriecis kazino. Abi uzņēmuma naudu tērējuši arī greznām viesnīcām, pulksteņiem un atpūtai.

No Sarmas Melngailes privātā arhīva

Doma par pašnāvību
Melngailis advokāti aizstāvībā plāno izmantot bijušā vīra īstenoto kontroli kā attaisnojošu vai vainu mīkstinošu apstākli, jo sieviete, viņuprāt, bijusi pakļauta smadzeņu skalošanai, kļūstot par pakļāvīgu piekritēju.

Melngailis ir paudusi pateicību, ka beidzot kopdzīvē ar Strangu piedzīvotās šausmas ir beigušās, taču atzinusi, ka prātā esot iešāvusies doma par pašnāvību.

“Iedomājieties, kā ir pēkšņi apzināties, ka mans suns nedzīvos mūžīgi, es pati neesmu mūžīgā drošībā, visi mani sapņi un ieceres, kuras viņš solīja piepildīt, nekad neīstenosies, un šis milzīgais juceklis nekur nepazudīs. Tas ir kā pamošanās murgā,” Melngailis teikto citē “vanityfair.com”.

Drīz pēc aizturēšanas Melngailis pret 350 tūkstošu ASV dolāru lielu drošības naudu tika atbrīvota. No oktobra viņa dzīvo mazā īrētā Manhetenas dzīvoklītī, cerot, ka atradīs veidu, kā atlīdzināt visiem savus parādus, un regulāri barojot Leonu ar jamsu, lai uzlabotu viņa gremošanas darbību.

Tiesas priekšā Melngailis stāsies nākamā gada janvārī. Par nodarīto kaitējumu viņai draud līdz pat 15 gadu ilgs cietumsods.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.