2013. gads – Svaigēšanas restorānā “Pure Food and Wine” īpašniece Sarma Melngaile piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotajās mediju brokastīs restorānā “Raw Garden”, kurās informē par svaigēšanu un dabīgās pārtikas attīstības tendencēm ASV pārtikas industrijā. Foto – LETA

Melngailim tuva persona stāsta, ka Strangis attiecībā pret Sarmu izmantojis dažādas manipulatīvas metodes – viņš licis sievietei apšaubīt savu veselo saprātu, tiecies panākt, lai viņa neuzticas savai atmiņai un seksuāli pazemojis. Uzņēmēja cietusi no bulīmijas un lietojusi antidepresantus. 9

Turklāt manipulators kontrolējis sievietes darbības virtuālajā vidē – viņam bijusi piekļuve viņas bankas kontam, e-pastam un mobilajam tālrunim.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Lasīt citas ziņas

Tāpat Entonijs uzlicis Sarmai dažādus pārbaudījumus – pieprasījis aizdot naudu, ar aizsietām acīm apmierināt viņu orāli, samierināties ar viņa tuklumu un aizraušanos ar ātrajām uzkodām un citādi pārbaudījis viņas izturību, pārliecinot, ka par to sieviete saņems atlīdzību ar uzviju.

“Viņš pārliecināja mani, ka man būs tādas iespējas, kādas es neesmu pat iztēlojusies. Viņš teica, ka man būs neierobežoti resursi, tāpēc es varēšu padarīt savu zīmolu par pasaules mēroga brendu un uzņemt dokumentālo filmu, par ko vienmēr esmu sapņojusi. Es varēšu nodarboties ar lietām, kas mainītu pasauli, palīdzēt, kam vien vēlos, un to darot, palikt mūžīgi jauna,” atklāj Melngailis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Entonijs dzīvesbiedri arī iebaidījis ar stāstiem, ka viņam esot bīstams brālis. Lai gan šo brāli viņa nekad nebija satikusi, Strangis laulātajai draudzenei bija iedvesis, ka brālis spējot kontrolēt nezināmus spēkus, kuri var nodarīt lielu kaitējumu.

Par spīti tam, ka Strangis tā arī nekad neizpildīja solījumus sagādāt sievai zelta kalnus, neatdeva viņai naudu, ko aizņēmās, un Sarma pat gribēja pārtraukt attiecības, 2012. gada nogalē abi klusi salaulājās.

Tikai šogad augustā, neilgi pēc aresta, kad laulība tika šķirta, bijusī uzņēmēja beidzot saprata, ka kritusi par profesionāla manipulatora upuri.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.