Foto – Shutterstock

Skūpstīšanās 2

Lai cik baudpilna arī nebūtu skūpstīšanās un lai kāds adrenalīns nerastos no ļaušanās kārdinājumam un savai velnišķīgajai pusei, kas liek noskūpstīt satikto svešinieku, pirms to dari – apdomājies! Līdz ar endorfīnu un oksitocīna ieplūšanu tavā ķermenī, ballīti var apmeklēt arī herpes. Un to taču to noteikti nevēlies, vai ne?

Reklāma
Reklāma

Apskaušanās un sarokošanās

Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Lasīt citas ziņas

Jau minētais CPV (cilvēka papilomas vīruss) var tikt iegūts ne tikai intīmas tuvības un skūpstīšanās vai īpaši neveiksmīga solārija apmeklējuma laikā, bet arī – vien apskaujoties. Ja uz inficētā cilvēka ādas ir izaugumi, savukārt partneris ticis pie vakariņu gatavošanas laikā sarūpēta iegriezuma, piemēram, pirkstā, slimības ierosinātāji var izplatīties arī šādā ceļā. Tas gan ir visai rets vīrusa izplatības veids, tomēr nebūt ne neiespējams.

Skūšanās

Ja dzīvo kopā ar draudzeni un laiku pa laikam slepus nočiep viņas skuvekli, ķeroties pie krīzes plāna, lai sapostos gaidāmajam vakaram, padomā divreiz! Visas infekcijas un ādas iekaisumi, ar ko, iespējams, sirgst tava dzīvokļa biedrene, var nonākt arī tavā organismā, īpaši, ja tev piemīt tik nelāgs paradums (mēs gan tam negribam ticēt) šādā veidā apkopt arī savas intīmās vietiņas (mēs tam patiešām negribam ticēt…). Investē kvalitatīvos un savos (!) skuvekļos un rūpējies par sevi apdomīgi, dārgā!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.