FOTO: @edamskaisti/Facebook

Snikera kūka bez cepšanas – viegli pagatavojama un neprātīgi garda recepte! 0

Tik vienkārši, bet tik gards rezultāts! Prjaņiki, skābais krējums un vārītais iebiezinātais piens pārtop kārdinošā kūkā, kas neprasa cepšanu un izdodas ikvienam, recepte no @edamskaisti.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
1. Ap 400g prjaņiku (vaniļas vai šokolādes, bet var izmantot arī auzu pilngraudu vai tml.);
2. 600ml skābā krējuma;
3. Bundža vārītā iebiezinātā piena;
4. Ap 100g grauzdētu/sālītu zemesriekstu.
Glazūra:
1. Ap 40g šokolādes + 2 ēdamkarotes piena vai kāds šokolādes krēms.
2. Daži zemesrieksti.

Pagatavošana:
1. Veidni izklāj ar cepamo papīru. Prjanikus sagriež šķēlītēs.
2. Bļodā sajauc krējumu ar iebiezināto pienu un sakapātiem zemesriekstiem viendabīgā masā.
3. Veido kūku liekot prjaņiku kārtu/krēms/prjaņiki/krēms/prjaņiki/krēms. Tad kūku novieto ledusskapī uz vairākām stundām vai nakti.
4. Kad kūka “atpūtusies”, šokolādi izkausē, sajauc ar pienu un glazē virskārtu un apkaisa ar riekstiem.

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.