Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
14. marts, 2014
Drukāt

Ķirbju sula aktivizē vielmaiņu un palīdz notievēt

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Dzērienā, kas gatavots no ķirbju sulas, atrodams B un C vitamīns, beta karotīns, minerālvielas – varš, dzelzs, magnijs, kālijs.

Lietojot ķirbju sulu slāpju remdēšanai, tiek stiprinātas organisma aizsargspējas, aktīvāka kļūst vielmaiņa.

Ķirbju sulai piemīt arī urīndzenošas īpašības, tāpēc tā līdz pret aptaukošanos un mazina tūsku. Tiesa, organismam nelabvēlīgs var būt lielais cukura daudzums, ko mēdz pievienot rūpnieciski ražotiem dzērieniem. Ja ķirbju sulu spiežat mājās, labāk saldiniet to ar medu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+