Foto – www.andriskozlovskis.lv, Viesturs Serdāns un no žurnāla 36,6C arhīva

Konservējam eļļā 1

Tā ļauj izvilkt no auga vēlamo, piemēram, antioksidantus, lai šādi bagātinātu produktu pēc tam varētu pievienot kādam citam ēdienam.

Kad pirmais eļļas uzlējums izlietots, biezumus var droši papildināt ar nākamo porciju – guvums būs tikpat vērtīgs.

Eļļu var lietot arī labākai visa auga saglabāšanai: traukā iepresē produktu, pārlej ar eļļu, līdz šķidrums izsūcies līdz dibenam, un liek vēsumā glabāties. Lieliska piedeva salātiem, zupām. Vai ārīgai lietošanai.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.