Foto – Shutterstock

Es novecoju 0


Leonards Koens kādā reizē sacīja: “Sieviete lūkojas uz savu ķermeni trauksmē, it kā viņas tas būtu neuzticams sabiedrotas cīņā par mīlestību.” Tad lūk, vīrietis attiecas pret savu ķermeni tieši tāpat, vienkārši sterotipiskā domāšana, kuru viņam uzspiež sabiedrība, traucē ne tikai šāda veida bailes izteikt, bet bieži vien pat tajās atzīties sev. Ja vīrieši patiesi par vienīgo rotu uzskatītu rētas, kas palikušas no kautiņiem vai sievietes aizstāvēšanas, tad kāpēc otrā populārākā pēc matu griešanas skaistumkopšanas salonos ir sirmo matu krāsošana, ko kautrīgi “lauvas” izvēlas? Bez šaubām – pati uzbudinošākā vīrieša vieta ir viņa naudasmaks. Taču jaunību nenopirksi ne par kādu naudu. Un kad reiz vīrietis saprot, ka viņš vairs nav spējīgs pacelt no zemes no kabatas izkritušo telefonu, ja vien viņam neiešauj mugurā, tas liek viņam sākt nopietni uztraukties par nenovēršamo: tuvojas vecums, viņš kaut ko nespēj veikt, vēriens zūd.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas
Padoms: Ja vīrietis pārdzīvo par sirmiem matiem, grumbām, paaugušos vēderu, sliktāku redzi un citām novecošanas pazīmēm, vienkārši pārliecini viņu, ka tev viņš joprojām šķiet pievilcīgs. Vai piedāvā mīļotajam vīrietim kopīgi no rītiem skriet – nevis tāpēc, ka viņš ir resnulis un neveikls, bet tāpēc, ka jums (it kā) ir garlaicīgi skriet vienatnē.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.