Foto no personīgā arhīva

Atslēga, kas “atslēdz” visas durvis 0


Psihologi uzskata, ka katra no durvīm atbilst noteiktai dzīves sfērai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
Viedoklis
Armands Puče: Krievs pāri visam! Tā ir sabiedriskā medija šovinistu maskētā rūpe par tā saukto vārda brīvību
Lasīt citas ziņas

Baltās durvis liecina, kā jūs uztveriet nāvi, zilās stāsta par jūsu attieksmi pret bērnību, ceriņkrāsas – pret reliģiju, mistiku un neikdienišķo, melnā – pret seksu, sarkanā – tas ir jūsu radošums, zaļā – attiecības ar draugiem.

Testa skaidrojumam jāpieiet radoši. Labāk pievērst uzmanību ne tik daudz detaļām kā sajūtām, kas rodas aiz katrām no durvīm. Vai jūs jutāties atslābināti vai, tieši pretēji, saspringti? Vai bija interesanti vai garlaicīgi? Priecīgi vai skumīgi? U.t.t.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liela nozīme ir cilvēkiem, dzīvniekiem un citiem radījumiem, ko satieciet aiz durvīm. Vai viņi jums ir pazīstami vai nē, vai jūs ar viņiem jutāties komfortabli?

Piemēram, varbūt aiz baltām durvīm jūs iedomājāties slimnīcas palātu (tāds variants sastopams visbiežāk). Protams, slimnīca reti kuru sajūsmina, bet tajā pašā laikā sajūtas aiz durvīm var būt dažādas – no miera līdz pat paniskām bailēm vai pretestības. Citi aiz baltajām durvīm satiek mirušos radiniekus vai pat eņģeļus.

Daudzi uzskata par pašām patīkamākajām sajūtām tās, kas ir aiz zilajām durvīm. Tas apliecina, ka bieži vien bērnība ir laimīgākais cilvēka dzīves periods.

Infantili cilvēki, neatkarībā no vecuma, par zilajām durvīm saka: “Aiz tā es dzīvoju!”.

Materiāli noskaņotie un ateisti, kā likums, nespēj iedomāties, kas notiek aiz lillā durvīm vai arī iztēlojas, ka aiz tām ir mītiski radījumi (“tās visas ir pasaciņas”). Noslēgti ļaudis aiz zaļām durvīm nereti paliek vienatnē.

Protams, šis tests nepretendē uz pilnīgu objektivitāti, bet, kā atzīmē tie, kas to ir piedzīvojuši, ka “tajā kaut kas ir”.

Avots: lilium-center.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.