Tibetas mastifs, vācu aitu suns, sanbernārs, bobteils, ņūfaundlends, šarpejs 0

Vīrietī tu zināmā mērā meklē tēvu. Tev patīk pieauguši cilvēki un ar to galvenokārt domāts personības briedums. Tas ir uzticams, atbildīgs vīrietis, uz kuru var paļauties. Viņš ir nosvērts, nesteidzīgs. Visticamāk, vecāks par tevi un jau bijis precējies. Viņš ir ģimenes cilvēks, novērtē mājas komfortu, mīl bērnus. Un gaida, ka tu kļūsi par īstu mājas pavarda sargātāju. Viņš ir mājās sēdētājs, pēc darba uzreiz dodas mājās. Brīvdienas pavada kopā ar ģimeni: mājās uz dīvāna, vasarnīcā, ciemos pie radiem vai iecienītajā garāžā. Viņu nav viegli piecelt no dīvāna, viņam nepatīk ekspromti, viņa grafiks saplānots ilgu laiku uz priekšu. Ja vēlies, lai gājiens uz teātri patiešām notiktu, pa to jābrīdina ļoti savlaicīgi.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
TESTS: Atbildi tikai uz 6 jautājumiem un mākslīgais intelekts izrēķinās tavu vecumu!
Lasīt citas ziņas

Viņš zina, kā pelnīt naudu, un laika gaitā var sasniegt labu ienākumu līmeni. Pateicoties līdera īpašībām, gandrīz noteikti ieņem vadošus amatus. Sirds dziļumos viņš mīl varu (bet to ļaunprātīgi neizmanto!), tāpēc arī mājās cenšas būt galvenais. Jā, viņa priekšstati par ģimeni ir diezgan patriarhāli, bet viņš būs reāls aizstāvis un atbalsts, aiz viņa var justies kā aiz akmens sienas. Viņš mīl bērnus, labprāt ar viņiem darbojas un pavada daudz laika. Pret pieaugošākām atvasēm ir, kā saka, “stingrs, bet taisnīgs”. Zēnu viņš audzina par īstu vīrieti, bet meita ir viņa “mazā princese”. Bērniem tāds tēvs ir neapšaubāma autoritāte un cieņa pret viņu saglabājas arī pieauguša cilvēka vecumā. Visticamāk, viņš pats uzaudzis patriarhālā ģimenē, kur tēvs bija un joprojām ir autoritāte un paraugs, uz kuru viņš tiecas.

Tāda veida cilvēks aplido sievieti saskaņā ar klasisko modeli: puķes, komplimenti… Viņš ir diezgan sentimentāls, ar tieksmi ievērot tradīcijas. Tas ir ļoti iespējams, ka saderināšanās gredzenu tu atradīsi glāzē ar šampanieti… Viņam droši vien ir diezgan masīva miesasbūve, ar tendenci uz lieko svaru. Ģērbjas lietišķi, patīk uzvalki. Novērtē komfortu un mājīgumu. Izvēloties apģērbu un automašīnas vadās pēc praktiskiem apsvērumiem – ērtības un drošība.

CITI ŠOBRĪD LASA
Ko gaida no tevis? Viņš augstu vērtē tavu sievišķību, cenšas tevi aizstāvēt izturas aizbildnieciski. Viņa attieksmi var saukt par saudzīgu un maigu. Viņam ir svarīgi, lai tu tiešām rūpētos par mājsaimniecību, radītu komfortu. Numurs “Mīļais, uzvāri sev pelmeņus” ar viņu, protams, neies cauri. Pret ģimeni viņš izturas ar lielu atbildību, cenšas radīt stipru savienību, tāpēc izvēloties sievu, viņš novērtēs arī to, kāda māte viņa varētu būt nākotnē.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.