Skaidrība par pienākumiem 0

Protams, lai izvairītos no pārpratumiem par to, kas jādara un kas nē, vēlams iespējami sīki pārspriest visus aukles pienākumus un labāk jau arī rakstveidā noformēt. Jāvienojas arī par to, kā auklīte ēdīs – vai viņa gatavos sev un bērnam, vai tikai bērnam utt. Jebkura neizrunāta attiecību nianse var vēlāk pāraugt konfliktā. Jāatceras, ka papildus pienākumi atņem aukles laiku pašam galvenajam – bērna pieskatīšanai un nodarbēm ar viņu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas
Ja auklīte pēc vecāku pārnākšanas grib steigties uzreiz projām un viņai nav laika pat pastāstīt, kā pavadījuši dienu, ierosini viņai rakstīt „novērojumu dienasgrāmatu” par to, kas dienas gaitā darīts, kā rotaļājusšies, cik ilgi bērns gulējis utt. Atceries, ka pieredzējusi un profesionāla aukle pratīs katru bērna dzīves emocionālo momentu saistīt ar vecākiem – „redz, kā tu proti, to mēs noteikti parādīsim tētim/mammai” utt. Un nebrīnies, ka aukle apgalvo – ar jūsu kaprīzo un nepaklausīgo bērnu viņa saprotas labi un bērns klausa – bieži vien ar vecākiem un svešiem cilvēkiem bērns izturas pavisam atšķirīgi.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.