Rotas. Individuālais uzņēmums “Akmens raksti”. Renda. 19.09/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/

Aplama rīcība 0

Dziedniece ievērojusi, ka dažādos apģērbos un rotās, ko papildina latvju zīmes, nereti tās savietotas aplam vai nepareizi veidotas. Nelāgi, ja no zīmes palikusi tikai pusīte, tā ir tāda kā puslauzta, jo atrodas, piemēram, šalles malā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
“Neviens nezina, kā viņu ārstēt…” izmisusi ģimene lūdz sabiedrības atbalstu mazā Roberta ārstēšanai
Lasīt citas ziņas

Ir zīmes, ko nedrīkst likt kopā. Nav tā, ka savietos visas sev tīkamās rindiņā un tad tik sāks labi dzīvot. Nereti aplam saliktas zīmes noslāpē viena otras iedarbību – grib, kā labāk, bet jēga zūd, iznāk vien pretruna, un cerētā labuma nav.

Zalkša zīmi nedrīkst likt kopā ar ugunskrustu, savienojums iznāk pārāk spēcīgs. Tāds noteikti nedrīkst būt apģērbā vai rotā, var apdedzināties, un tas nav pārspīlējums. Ļaudis ir stāstījuši: rokas deg kā ugunī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šo divu latvju zīmju apvienojumu gan var, piemēram, piestiprināt žogam, kas apjož māju, – spēcīga aizsardzība.

* Mēness zīmi nekad neliek blakus Saules zīmei – tās ir pretējas enerģijas. Mēnesim ir smagnēja enerģija, var pasargāt no tumsas spēkiem. Biežāk izmanto vīrieša apģērbā un rotās. Der arī vājākam vīrietim, lai viņu spēcinātu.

Sievietei gan no Mēness zīmes jāizvairās, īpaši grūtniecības laikā. Viņai labi der Saules zīme, tā līdzsvaro visu organismu, padara sievišķīgāku un maigāku, var kļūt labāka sieva un mīlošāka mamma.

* Nevajadzētu likt līdzās daudzas viena veida zīmes, piemēram, rokassprādze visa kā nosēta ar jumja zīmēm. Lūdzu, ne vairāk par pieciem jumīšiem! It kā grib spēcināt iedarbību, bet tas nav vajadzīgs, zūd jēga.

Zelta padoms

Ja ieplānots adīt zeķes dāvanām Ziemassvētkos, rotājiet tās ar latvju zīmēm. Sievietēm – Saules un Māras krusta zīmi, puišiem – Jumi un Jāņa zīmi. Mazākam bērnam der Saulītes vai zvaigznes zīme, jumis un auseklis.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.