Tako Cēzara gaumē – recepte gardiem, kraukšķīgiem un viegli pagatavojamiem našķiem 0

Ja meklē ko jaunu, bet vienkāršu,  šī recepte ir tieši tas! Tako Cēzara gaumē apvieno salātu svaigumu ar tako kraukšķīgumu un bagātīgo garšu.
Gatavojam kopā ar Airitu!

Reklāma
Reklāma
“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
Veselam
Stipri kauli ir pamatu pamats: 6 pārtikas produkti, kas palīdz uzlabot kaulu veselību
“Man drebēja ceļi, mute bija sausa!” Ceļotājus, dodoties uz Klaipēdu, Baltijas jūrā vajā Krievijas zemūdene
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
vistas maltā gaļa;
mazās tako tortillas pamatnes;
cietais siers;
bekons;
salāti;
Cēzara mērces sastāvdaļas:
majonēze;
citronu sula;
vorčesteršīras mērce;
cietais siers;
ķiploks;
sāls;
melnie pipari.

Pagatavošana:
1. Sagatavo vistas maltās gaļas masu, pievienojot garšvielas pēc izvēles.
2. Plānā un vienmērīgā kārtā malto gaļu uzliek uz mazās (tako) tortillas.
3. Ar to tortillas pusi uz kuras uzlikta vistas maltās gaļas masa, uz pannas cep vidējā temperatūrā apmēram 4 minūtes.
4. Uz izceptas tortillas pievieno atlikušās sastāvdaļas – cieto sieru, uzceptu bekonu, salātus un tam visam pa virsu pievieno pašu gatavoto cēzara mērci.

Lai gardi tako!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.