Tako Cēzara gaumē – recepte gardiem, kraukšķīgiem un viegli pagatavojamiem našķiem 0

Ja meklē ko jaunu, bet vienkāršu,  šī recepte ir tieši tas! Tako Cēzara gaumē apvieno salātu svaigumu ar tako kraukšķīgumu un bagātīgo garšu.
Gatavojam kopā ar Airitu!

Reklāma
Reklāma
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
Kokteilis
Viņi būs zvaigznes: 5 zodiaka zīmes, kuras gaida spēcīgs izrāviens jau tuvākajā nākotnē
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
vistas maltā gaļa;
mazās tako tortillas pamatnes;
cietais siers;
bekons;
salāti;
Cēzara mērces sastāvdaļas:
majonēze;
citronu sula;
vorčesteršīras mērce;
cietais siers;
ķiploks;
sāls;
melnie pipari.

Pagatavošana:
1. Sagatavo vistas maltās gaļas masu, pievienojot garšvielas pēc izvēles.
2. Plānā un vienmērīgā kārtā malto gaļu uzliek uz mazās (tako) tortillas.
3. Ar to tortillas pusi uz kuras uzlikta vistas maltās gaļas masa, uz pannas cep vidējā temperatūrā apmēram 4 minūtes.
4. Uz izceptas tortillas pievieno atlikušās sastāvdaļas – cieto sieru, uzceptu bekonu, salātus un tam visam pa virsu pievieno pašu gatavoto cēzara mērci.

Lai gardi tako!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.