FOTO: @edamskaisti/Facebook

Sulīgas, kraukšķīgas un garšām pārpilnas, taču ātri pagatavojamas – uzkodu grilmaizītes 0

Tuvojoties svētkiem un pilnā sparā turpinoties grilēšanas sezonai, šoreiz piedāvājumā vienkārša, taču supergarda recepte – uzkodu grilmaizītes no @edamskaisti.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
Ciabatta vai cits vesels maizes kukulītis.
Bekona – siera pildījums:
1. 200 g siera;
2. 100 g kūpināta bekona;
3. 3 ēdamkarotes majonēzes;
4. 2 ēdamkarotes skābā krējuma;
5. Tējkarote dilles;
6. Sāls, pipari, ķiplokpipari un mazliet olīveļļa.
Krēmsiera – tomātu pildījums:
1. 100 g krēmsiera,
2. 2 ēdamkarotes Hellmann’s Latvija ķiploku mērces ar zaļumiem;
3. 50 g siera;
4. Tējkarote dilles;
5. Tomāts;
6. Marinēts gurķis.

Pagatavošana:
1. Maizi vertikāli pārgriežam. Pirmajam variantam mērcei sajaucam majonēzi ar skābo krējumu, dillēm, garšvielām un klājām uz maizītes. Pa virsu liekam sieru, bekonu, pārslakstam ar olīvelļu un ietinam folija laiviņā.
2. Otrai versijai sajaucam krēmsieru, ķiploku mērci un dilles, klājam uz maizes, pa virsu kārtojam sieru, marinētus gurķus un tomātus. Ietinām folija laiviņā.
3. Cepam uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā 180 grādos 20-25 minūtes.
Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.