FOTO: @edamskaisti/Facebook

Sulīgas, kraukšķīgas un garšām pārpilnas, taču ātri pagatavojamas – uzkodu grilmaizītes 0

Tuvojoties svētkiem un pilnā sparā turpinoties grilēšanas sezonai, šoreiz piedāvājumā vienkārša, taču supergarda recepte – uzkodu grilmaizītes no @edamskaisti.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
Ciabatta vai cits vesels maizes kukulītis.
Bekona – siera pildījums:
1. 200 g siera;
2. 100 g kūpināta bekona;
3. 3 ēdamkarotes majonēzes;
4. 2 ēdamkarotes skābā krējuma;
5. Tējkarote dilles;
6. Sāls, pipari, ķiplokpipari un mazliet olīveļļa.
Krēmsiera – tomātu pildījums:
1. 100 g krēmsiera,
2. 2 ēdamkarotes Hellmann’s Latvija ķiploku mērces ar zaļumiem;
3. 50 g siera;
4. Tējkarote dilles;
5. Tomāts;
6. Marinēts gurķis.

Pagatavošana:
1. Maizi vertikāli pārgriežam. Pirmajam variantam mērcei sajaucam majonēzi ar skābo krējumu, dillēm, garšvielām un klājām uz maizītes. Pa virsu liekam sieru, bekonu, pārslakstam ar olīvelļu un ietinam folija laiviņā.
2. Otrai versijai sajaucam krēmsieru, ķiploku mērci un dilles, klājam uz maizes, pa virsu kārtojam sieru, marinētus gurķus un tomātus. Ietinām folija laiviņā.
3. Cepam uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā 180 grādos 20-25 minūtes.
Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.