Šārona Stouna: “Sajutu lodi galvā” 0

Šārona Stouna (dzimusi 1958. gadā) ir amerikāņu aktrise, producente un bijusī modele. Pasaules uzmanību viņa izpelnījās, filmējoties šausmu trillerī kopā ar Arnoldu Švarcenegeru, tomēr zvaigznes statusu iemantoja, pateicoties galvenajai lomai erotiskajā filmā “Pamatinstinkts” (1992.). Par šo lomu viņa tika nominēta Oskara balvai kā labākā aktrise, taču ieguva savā īpašumā Zelta globusu par citu filmu – “Casino” (1995.), kuras režisors ir Martins Skorsēze.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
TV24
“Te gan cilvēks ir fantastisks! Nu ir pamodies no letarģiska miega!” Jaunups sašutis par Levita viedokli jautājumā par LTV priekšvēlēšanu debatēm krievu valodā
Lasīt citas ziņas

Kādas intervijas laikā Stouna atklāja, ka 2001. gadā redzējusi “balto gaismu”, jo piedzīvojusi asinsvadu plīsumu smadzenēs jeb hemorāģisko insultu. Aktrise apgalvo, ka esot redzējusi savus mirušos draugus. “Kad es to sajutu, man likās, ka kāds mani ir sašāvis galvā. Tas ir vienīgais, ar ko varu šo sajūtu salīdzināt. Sajūta skāra tik pēkšņi, ka es burtiski nogāzos uz dīvāna. Kad atguvos, zvanīju draugam un teicu, ka man ir bijusi lēkme,” atceras Stouna.

Insulta dēļ aktrisei nācies no jauna mācīties staigāt, dzirdēt, rakstīt, runāt un atcerēties, kā viss ir jādara no jauna. Viņas veselības problēmas ir likušas pārdomāt dzīvi.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.