Foto – fotolia.com
Foto – fotolia.com
Foto – fotolia.com

Kukurūzas sīrups ar augstu fruktozes saturu 2

Vai esi pamanījis, ka pēc lielas dzirkstošā dzēriena glāzes izlietošanas vietējā ātrās ēdināšanas restorānā tu joprojām jūties izslāpis? Tam ir iemesls! Lai piešķirtu dzērieniem spēcīgu saldu garšu, daudzi ātrās ēdināšanas restorāni pievieno dzirkstošajiem dzērieniem kukurūzas sīrupu ar augstu fruktozes saturu, kas darbojas kā cukura aizstājējs. Lai gan saldā garša patīkami kņudina tavas garšas kārpiņas, tā var traumēt tavu zobu emalju, izstaipīt kuņģa gļotādu un ietekmēt dzīvībai nozīmīgus ķermeņa orgānus.

Reklāma
Reklāma

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.