Grūbas ar pākšaugiem 3

Sastāvdaļas:

• 150 g grūbu

• 100 g kaltētu pupiņu un zirņu

• 100 g selerijas saknes

• 100 g saldētas kukurūzas

• 3 saulē kaltēti tomāti eļļā

• 3 svaigi tomāti

• 1 burkāns

• 1 sīpols

• 2 ķiploka daiviņas

• 1 tējkarote timiāna un raudenes

• 1 lauru lapa

• sāls

Pagatavošana:

Pākšaugus un grūbas iepriekš izmērcē aukstā ūdenī. Burkānu nomizo un sagriež kubiņos. Sīpolu un ķiploka daiviņas nomizo un sasmalcina. Saulē kaltētos tomātus sagriež strēmelēs. Tomātus noblanšē, novelk miziņu un sagriež kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 3
Lasīt citas ziņas

Uz pannas uzkarsē pāris karošu eļļas, kas pārlieta saulē kaltētajiem tomātiem, ieliek lauru lapu, sīpolus, burkānu un seleriju un apcep, līdz burkāna gabaliņi kļūst košāki. Pievieno pārējās sastāvdaļas, uzliek vāku un uz mazas liesmas sautē aptuveni 50 minūtes. Sāli pieber beigās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.