Pēdējā laikā – alerģija no Polijas āboliem 0

Otra lielākā grupa, kas izraisa alerģiskas reakcijas, ir pārtika, liekot just “kasīšanos” kaklā, kas izpaužas kā klepošana. Alberto Sadu pacientu sūdzības liecina, ka pēdējā laikā daudziem gan bērniem, gan pieaugušajiem alerģiskas reakcijas radušās pēc lielveikalos nopērkamo Polijas ābolu ēšanas. Arī zemesrieksti, lazdurieksti un ķirbju sēklas nav tā pārtika, ko var lietot lielos daudzumos. “Dažiem klepus sākas vien pēc dažu riekstu apēšanas, bet citiem no pārlieku liela apjoma lietošanas uzturā katru dienu”, skaidro ģimenes ārsts. Cilvēkiem, kam ir augsts asinsspiediens vajadzētu ēst riekstus ļoti apdomīgi, jo tie gan paaugstina asinsspiedienu, gan ir holesterīna avots.
Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.