Publicitātes foto

Problēma, kas noteikti jau nākamgad jārisina, būs tirgus laukuma infrastruktūras sakārtošana. Pagaidām ir pieejams ne pārāk labiekārtots laukums un galdi privātīpašnieka teritorijā. Tas nozīmē, ka savu artavu ielikt nav likumisku tiesību arī pašvaldībai. Taču Kaspars ar Smiltenes novada domi ir vienojies un jau šobrīd saņemts reāls atbalsts: “Pirmkārt, pašvaldība grozīja saistošos noteikumus, un mums kā biedrībai tagad nomas maksa no 300 eiro ir samazināta uz pusi. Tāpat biedrībai ir tiesības rakstīt projektu, ko noteikti darīsim un iesniegsim pašvaldībā atbalsta saņemšanai infrastruktūras uzlabošanai. Noteikti vajag vienotas formas galdus, nojumes, varbūt arī izdomāsim kaut ko tieši Smiltenei raksturīgu – piemēram, visiem tirgotājiem vienādus priekšautiņus.” 0


Jāpiebilst, ka “Andele” katrā tirgus reizē izceļas ar pārdomāti zīmētu reklāmas plakātu, kas arī ir biedrības “Mēs Smiltenes novadam” biedru veikums. Tāpat ir sadarbība ar novada kultūras pārvaldi un tiek plānoti tirgus atmosfērai raksturīgi kultūras pasākumi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas
Kaspars ir pārliecināts, ka viss būs arvien vairāk un vairāk: “Tā jau sākas šis atbalsts mazajai uzņēmējdarbībai – ar laiku un pamazām, un notiek attīstība. Dalība amatnieku un mājražotāju tirdziņos, sava vieta tirgus laukumā arī ikdienā rada iespēju ne tikai uzņēmuma darbības paplašināšanai, bet arī kādas jaunas darba vietas izveidošanai. Nenoliedzami, pie tā ir regulāri un mērķtiecīgi jāstrādā. Un iegūst taču arī sabiedrība ar iespēju pirkt garšīgu, veselīgu produkciju vai sadzīvei nepieciešamas lietas.”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.