Numeroloģijas gudrība 0

Katram cilvēkam ir savs dzīves stāsts, un skaitļi to palīdz izskaidrot. Tā ir vesela skaitļu kopa, kas atklāj katra indivīda īpašās spējas, māca iecietību, spēju pieņemt citus un izskaidro notikumus.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm 7
Lasīt citas ziņas

Dzīves ceļa skaitlis. Iegūst, saskaitot dzimšanas dienas, mēneša un gada ciparus. Tas norāda īpašo ceļu, pa kuru jāiet šīs dzīves laikā, un atspoguļo dabiskās spējas un talantus.

Likteņa skaitlis. Iegūst, saskaitot vārda patskaņus un līdzskaņus. Tas ataino dzīves aicinājumu un misiju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Dvēseles skaitlis. Iegūst, saskaitot vārda patskaņus. Tas parāda sirds ilgas un iekšējo motivāciju, ataino esības dziļākās vēlmes.

Personības skaitlis. Iegūst, saskaitot vārda līdzskaņus. Tas ir skats no malas, kā citi tevi redz un vērtē gan pēc apģērba, gan rakstura.

Brieduma skaitlis. Iegūst, saskaitot dzīves ceļa un likteņa skaitļus. Tas parāda virzienu dzīves otrajai pusei, ataino īsto ES, jo cilvēks sāk dzīvot saskaņā ar savu iekšējo un ārējo ES.

Virsotņu skaitļi. Tie ir četri dzīves posmi, kas iezīmē ceļu uz augstākajiem sasniegumiem.

Pārbaudījumu skaitļi. Četri pārbaudījumi, kas jāiztur, lai sasniegtu augstākās spējas. Tie definē grūtības, kas jāpārvar.

Galvenie cikli. Trīs dzīves daļas par galvenajiem tematiem, kas valda cilvēka Zemes dzīves laikā. Tie palīdz saprast savu panākumu un pārbaudījumu nozīmi un koncentrēties uz tiem.

Personiskā gada skaitlis. Tas parāda, kādā virzienā katru gadu jāvērš sava enerģija, kā vajadzētu rīkoties saskaņā ar gada dabisko plūdumu.
Personiskā mēneša un dienas skaitlis. Vēsta, ko sagaidīt un kā rīkoties sakarā ar gaidāmajiem notikumiem, un uzrāda katra mēneša vai dienas tematus.

Dzimšanas dienas skaitlis. Atsedz katra īpašos talantus un svarīgākās mācības, kas apgūstamas dzīves laikā.

Zinot savus pamatskaitļus, tos var izmantot ikdienā: atklāt vārdā paslēpto informāciju, uzzināt, kā veidojamas attiecības, noteikt savu dvēseles radinieku, uzzināt, ko vēsta mājas un dzīvokļa numurs, e-pasta adrese, tālruņa numurs u. tml.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.