Foto – Fotolia

Pirmā vijole 0


Ne velti ir teiciens “Ja nevari izmainīt apstākļus, maini savu attieksmi pret tiem.” Taču kā izmainīt raksturu, kurš diktē greizu attieksmi pret dzīvi?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Lasīt citas ziņas

Homeopāts nelauzīs jūsu būtību, viņš piemeklēs šīs būtības atslēgu, nosakot tā saucamo konstitucionālo preparātu. Tieši šīs zāles kļūs par jūsu “glābiņu no simts slimībām”. Homeopātijā tas nav izņēmums, tas ir likums, jo cēlonis daudz kaitēm var būt viens.

Homeopātisko preparātu piemeklēšana notiek, ņemot vērā pacienta dzīves stāstu, viņa psihiskās un fiziskās, kā arī uzvedības īpatnības, tāpat arī saslimšanas simptomus, kas veido kopējo ainu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Piemēram, ja terapeits jums jautā, kas sāp un cik stipri, tad homeopāts noteikti painteresēsies par smalkākajām detaļām, jo homeopātijā katram sāpju raksturam ir citas zāles. Piemēram, sāpes var pastiprināties aukstumā vai siltumā, pacients uz tām var reaģēt ar agresiju vai raudulīgumu, svarīgi ir arī tas, kurā laikā sāpes pastiprinās, kad tās pieklust, kur tās “atskan” un kādu “laukumu” aizņem – līdzīgu nianšu homeopāta jautājumu klāstā ir daudz. Un tie ir tādas kā pirmās vijoles, kas nosaka tālāko ārstēšanas taktiku.

Homeopātijas galvenais uzdevums ir aktivizēt organisma spēkus cīņai ar slimību.

Piemēram, man ir daži vecāka gadagājuma pacienti, kuri slimo ar hronisku C vīrusa hepatītu. Tā kā viņiem ir arī dažādas pavadošās kaites, kas traucē veikt tradicionālo pretvīrusu terapiju (var neizturēt sirds vai tml.), nākas viņiem nozīmēt homeopātiskos vienkomponenta preparātus, kuri tiek piemeklēti individuāli, – tie ievērojami samazina aknu iziršanas procesu, aptur slimības progresēšanu un uzlabo slimnieka dzīves kvalitāti.

Piemērs ar vijoli nav nejaušs, jo homeopātija ir ne tikai ārstēšanas metode – tā ir organisma iepazīšanas māksla, atrodot tā vājās un stiprās puses, tā ir māksla atjaunot harmoniju, kas nodrošina veselību.

Avots: zid.com.ua

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.