Foto – Fotolia

2) ja esi jau precējies un attiecības nav vieglas, ir vilinoši atrast kā iemeslu to, ka partneris ir izvēlēts nepareizi, un ar viņu ir nesaderība. Bet šajā gadījumā es ieteiktu uzņemties atbildību par savu izvēli un iemācīties būt kopā ar esošo partneri. 0


Vēl piebildīšu, ka astrologam ir liela atbildība par pareizu partneru karšu interpretāciju. Precīzas prognozes var sniegt tikai pieredzējis un garīgi tīrs astrologs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 83
Lasīt citas ziņas

* Mans kā psihoterapeites un sievietes viedoklis ir, ka horoskopi ir līdzīgi zīlēšanai ar margrietiņu, spriež Anastasija Platonova. Cilvēks (visbiežāk jau jauna sieviete) vēlas saņemt no Visuma kādu īpašu apstiprinājumu, ka satiktais vīrietis ir pareizā izvēle, īpašais vīrietis u.tml.

Tātad es neredzu īpašu kaitējumu no horoskopiem. Tāpat kā labumu, starp citu. Nevienā horoskopā nekad neizlasīsi, ka konkrētai sievietei ir tiešām vērts doties uz randiņu ar konkrēto vīrieti šovakar, pēc mēneša būs bildinājums, kad būs augošs mēness, mīlējies ar viņu. Katrs horoskops ir informācija par abstraktām kazām, auniem un strēlniekiem. Vērts atcerēties, ka ikvienas attiecības ir unikālas un neiederas kādos vispārējos modeļos.

CITI ŠOBRĪD LASA
Labākais padomdevējs mīlas jautājumos – paša sajūtas, jūtas, domas. Es ieteiktu mācīties apzināties visu-visu, ko jūti par sevi, partneriem un pasauli.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.