
Pildīti tomātiņi 4
Šis ir diezgan, piņķerīgs darbiņš, bet rezultāts ir ļoti skaists un garšīgs.
Šai uzkodai vajadzēs 30 – 40 mazos tomātiņus, 100 g Čedara siera, 50-100 g svaigā siera, pāris ēdamk. apelsīnu liķiera vai apelsīnu esences, 1-2 ēdamk. Vorčestras vai Vusteras mērces, pētersīļus vai dilles.
Tomātiņiem no apakšas nogriež pavisam plānu šķēlīti, tieši tik lielu, lai tomātiņš smuki stāvētu uz šķīvja un negāztos. No augšas nogriež tomāta „cepurīti” un izgrebj tomātu tukšu. Sablenderē visas pārējās sastāvdaļas un iegūto masu pilda tomātiņos. Dekorē ar mazu dilles vai pētersīļa gabaliņu.