Foto – Fotolia/ esolla

Atsauksmes un viedokļi par hormonālo diētu 0


Pēc dažu dietologu domām hormonālā diēta izskatās optimāla, tomēr tā izpelnījusies ļoti pretrunīgas gan speciālistu, gan lietotāju atsauksmes.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
TV24
“Ja Putins “atstieptu kātus”, ko tas mainītu?” Slaidiņš atbild tieši un bez aplinkiem
Lasīt citas ziņas

Daļa speciālistu uzskata, ka strauja uztura maiņa rada stresu organismam, kuram būs grūti pielāgoties tik mazam uzņemto kaloriju skaitam. Vājums un reiboņi, par kuriem jau runājām iepriekš, var radīt negatīvas sekas, un veselībai radīto kaitējumu pēc tam būs ļoti grūti novērst.

Dažādas ir arī to cilvēku domas, kuri diētu izbaudījuši uz savas ādas. Daži apgalvo, ka svars vispār stāv uz vietas, nenotiek nekādas izmaiņas, bet ir arī tādi, kas stāsta, ka svars sācis kristies tik strauji, ka šo procesu apstādināt nebija iespējams. Sekojusi diagnoze – distrofija un ilgstoša ārstēšanās slimnīcā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katra diēta ir nopietns solis, kurš prasa lielu atbildību. Ideālā variantā – vēršoties pie speciālista, kurš problēmu centīsies atrisināt no zinātniskā skatpunkta, vienlaikus kontrolējot situāciju.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.