Foto. pexels.com/Ella Olssen

Saldie kartupeļi 8

Saldo kartupeļu garša labi sader ar tādām garšvielām kā kanēlis, muskatrieksts un ingvers, un to kulinārijas daudzpusība atrodama pasaules virtuvēs – no meksikāņu līdz indiešu ēdieniem.

Pievienojiet vārītus kubiņos sagrieztus saldos kartupeļus tako, karija vai makaronu ēdieniem. Vai arī ielieciet tos cepeškrāsnī veselus kā ceptu piedevu.

Maisiņā ar rāvējslēdzēju pārpalikušo saldo kartupeļu biezeni ledusskapī uzglabās 3–5 dienas. Saglabājiet tos barojošam papildinājumam smūtijiem vai smalkmaizītēm.

Lielais kālija daudzums saldajos kartupeļos nodrošina pareizu nervu un muskuļu darbību, savukārt to šķīstošās šķiedras palīdz samazināt holesterīna līmeni un stabilu cukura līmeni asinīs.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.