Vai “Rail Baltica” varētu ietekmēt Latvijas ēdināšanas nozari? Komentē nozares pārstāvis 10

Labi, kvalitatīvi vilcienu sakari nāk par labu tūrismam, jebkuri sakari nāk par labu tūrismam. Vai, ja ātri var pie mums nokļūt ar vilcienu, šādi cilvēki ies ēst restorānos, – jā, jo ir cilvēki, kuriem ir bail lidot. Tāpat, ja uz Berlīni var viegli aizbraukt 12 stundās, – aiziet uz restorāna vagonu, palasīt grāmatu, atpūsties, kāpēc ne – šādu viedokli TV24 raidījumā “Preses klubs” izteica Jānis Jenzis, Latvijas restorānu biedrības prezidents.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Kā “Rail Baltica” piesaistīs jaunus un unikālus cilvēkus, tā arī Michelin zvaigžņu restorāni, – gastronomijas tūrisms ir viens no straujāk augošajiem tūrismiem pasaulē, par to runā arī Pasaules tūrisma organizācija, norāda Jenzis, akcentējot, ka ir tādi cilvēki, kas brauc tikai un vienīgi gastronomijas tūrismā – viņi tikai guļ, ēd un dzer, un tērē ļoti lielu naudu.

“Vismaz ar šo esam noķēruši igauņus!” – Latvijā ir daudz restorānu, kas ir pamanīti un novērtēti. Kas vēl nav, tiem būs nākamgad iespēja, tā uzskata Jenzis.

CITI ŠOBRĪD LASA
"Rail Baltica" Rīgas Centrālā mezgla būvlaukums, 05.12.2023
"Rail Baltica" integrācija Rīgā. Paveiktais
Grand Hotel Kempinski Riga vakariņas ar "Michelin" restorāna šefpavāru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.