Foto: Shutterstock.com

Ģimenes dzīve 1

Visas ballītes, randiņi, vienas nakts sakari un šķiršanās ir gana aizraujoši un interesanti sarunu temati, lai būtu ko apspriest draudzeņu vakaros. Bet, kad esi nodibinājusi ģimeni, tava dzīve kļūst daudz mierīgāka un līdzsvarotāka. Katru reizi, kad piemeklē kāda problēma vai jāatrisina kāda situācija, ģimene ievērojami pamaina skatījuma perspektīvu. Kļūstot par māti, prioritātes mainās un brīvdienas, kas pavadītas, dejojot naktsklubos ar laimīgās stundas kokteiļiem rokās, kas visbeidzot noved pie nākamās dienas galvas sāpēm un paģirām, pavisam vairs nešķiet aktuālas.

Reklāma
Reklāma

Brīvība pēc 40

Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Ja bērniņš nāk pasaulē, kamēr esam savos divdesmit, tad četrdesmit gadu vecumā droši varēsim izbaudīt savu otro jaunību. Bērni jau būs lieli, visticamāk, jau pametuši ģimenes ligzdu, lai ļautu vecākiem izbaudīt un atklāt vienam otru no jauna, kā arī uzstādīt jaunus dzīves mērķus un izaicinājumus.

Dzīves jēga

Pēdējā laikā aizvien vairāk un vairāk jauni cilvēki mokās un cieš no tā, ka neredz savai dzīvei jēgu, tā šķiet bezmērķīga, un pat piecelties no rītiem nav tas vieglākais uzdevums, jo kāda jēga? Rutīna un ikdiena ierauj sevī un esam nelaimīgas un neapmierinātas ar savu dzīvi. Tiek apmeklētas universitātes, prakses vietas un būvēta karjera, jo ”tā vajag”. Plaši tiražētais jaunības kults liek mums apreibināties un ballēties līdz rītam, jo jaunība taču esot jāizbauda. Tikai kurā mirklī tad tā jaunība beidzas?

CITI ŠOBRĪD LASA
Būt mātei divdesmitgadnieces vecumā – tas vairumā gadījumu uzreiz piešķir jēgu dzīvei, karjerai, naudas pelnīšanai, labu attiecību nodrošināšanai. Tu nekad pa īstam necietīsi no vientulības, jo tava bērna smaids vienmēr liks pasmaidīt arī pašai.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.