Personiskā arhīva foto

Ir dabas bioritmi un (mēģinājums) tos mākslīgi mainīt. Ķermeņa meridiāni mainās nepāra stundās un ik pa divām stundām mainās meridiānu aktivitāte – sirds, plaušas citādi darbojas nepāra stundās. Pulksteņu maiņa izsit cilvēkus no ritma. Ja tik ļoti gribas to mainīt, tad es ieteiktu bīdīt pulksteņa rādītāju divas stundas uz priekšu vai atpakaļ. Jo tad organismam būtu vieglāk pielāgoties. 0


Nezinu, kam ir izdevīga šī ieviestā sistēma. Cik tas ir ekonomiski izdevīgi Latvijas valstij? Kur ir saimnieciskie aprēķini? Kamēr kāds rēķinās finanšu aspektus, es rēķināšu mīnusa efektus cilvēkiem, pavērojot un aptaujājot, teiksim, simts cilvēkus par viņu labsajūtu, miegu, dzīves kvalitāti, hronisko kaišu izpausmēm nākamajos divos mēnešos pēc pulksteņlaika bīdīšanas… Neesmu redzējis nevienu, kurš teiktu – kā es gaidu, kad pagriezīšu pulksteni, tad laiks un arī labsajūta mainīsies,” pasmejas Oskars Peipiņš.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

Viņš atceras: “Viens indiāņu virsaitis, kurš uzzināja, ka cilvēki bīda pulksteni, teica – tas ir gluži kā paņemt audekla gabalu, nogriezt vienu centimetru un pāršūt otrā pusē, bet rudenī to atkal pāršūt atpakaļ.”

Lasiet citus Oskara Peipiņa padomus:

“Sākumā slimību ielaižam domu līmenī”. Dziednieks Peipiņš nosauc dopingus veselībai

CITI ŠOBRĪD LASA

Dziednieks Oskars Peipiņš iesaka asinsvadu tīrīšanas metodi no tibetiešu mūkiem

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.