Foto. pexels.com/Ella Olssen

Pilngraudu makaroni 8

Pēdējā brīža vakariņām nekas nav līdzīvērtīgs kā makaroni.Izmantojiet pilngraudu spageti kā pamatu Vidusjūras reģiona iedvesmotām receptēm ar saulē kaltētiem tomātiem un olīvām, cannellini pupiņām un svaigu rukolu.

Termiski neapstrādātiem pilngraudu kviešu spageti nav nepieciešami īpaši uzglabāšanas nsoacījumi, bet termiski apstrādāti ir jāatdzesē, tad varat tos glabāt 3–5 dienas. Vārītus makaronus var arī sasaldēt, taču, atkārtoti uzkarsējot, tie var būt mīksti.

Pilngraudu spageti satur lielu šķiedrvielu devu, kas palīdz regulēt gremošanu, var veicināt veselīga svara uzturēšanu un var palīdzēt samazināt holesterīna līmeni.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.